Healty Food

Happy mood

Als je deze winkel binnenstapt, wordt je meteen begroet door een muurtekening die gemaakt is om de versheid en diversiteit van de producten te illustreren. Van knapperige groenten en sappig fruit tot verse vis en smaakvol vlees, de muurtekening brengt het beste van ons assortiment tot leven.

Ook de ramen fungeren als een canvas dat de voorbijgangers uitnodigt om een kijkje te nemen in de wereld van verse en heerlijke ingrediƫnten die je hier kan vinden. Of het nu gaat om glanzende appels, knapperige groenten, smakelijke kazen of versgebakken brood, elke afbeelding is met zorg gekozen en op de ramen aangebracht.

Taste the happiness

Creƫer een onderscheidende identiteit
met een doordachte branding!

De raamdecoratie is niet alleen een decoratieve toevoeging aan aan winkel, maar ook een symbool van onze toewijding aan kwaliteit en versheid. De huisstijl straalt warmte, gastvrijheid en authenticiteit uit, waardoor de klanten zich direct thuis voelen. Elk detail in deze huisstijl is doordacht en draagt bij aan de algehele ervaring van deze winkel, waarbij de sfeer en het karakter van de winkel naadloos samenkomen rekening houdend met de algemene branding van Delhaize.