Nostalgische Reis:

Een onvergetelijke Reis

door het 6e Leerjaar

We hebben een prachtig boekje gemaakt dat de hoogtepunten en herinneringen van het 6e leerjaar van onze leerlingen vastlegt. Maar wat het nog specialer maakt, is dat we via data merge in Indesign een Excel-bestand met de verhalen van de leerlingen kunnen koppelen samen met de individuele foto’s, waardoor ze automatisch worden ingeladen in het boekje.

Dit heeft ons niet alleen kostbare tijd bespaard, maar ook gezorgd voor een gepersonaliseerde en unieke ervaring voor elke leerling. Het resultaat is een prachtige samensmelting van tekst en beeld, die de diversiteit en individualiteit van onze leerlingen weerspiegelt en een blijvende herinnering vormt aan hun tijd in het 6e leerjaar.

Cover story

Summer is here!

In ons boekje voor de eindejaars leerlingen van het 6e leerjaar gaat creativiteit hand in hand met het thema van de zomervakantie. Elke pagina komt tot leven met levendige afbeeldingen die de warme, vrolijke en avontuurlijke sfeer van de zomer oproepen.

It's what's inside that counts

Persoonlijke verhalen

De invulling van het boekje werden door de leerlingen zelf aangebracht via een rondvraag. We hebben dus de illustraties afgestemd op de individuele verhalen van de leerlingen. Elke foto wordt omgeven door passende afbeeldingen die de inhoud en emoties van hun persoonlijke verhalen versterken. 

The carefree days of summer

Onvergetelijke momenten

Met elk omgeslagen pagina word je als lezer ondergedompeld in de wereld van de het 6e leerjaar, waarbij de perfect gekozen illustraties je meenemen op een visuele reis vol vreugde, ontdekking en onvergetelijke momenten. Het samenspel van tekst, foto’s en illustraties creëert een harmonieus geheel dat de lezers betovert en hen meeneemt op een nostalgische reis door de warme, zorgeloze dagen van hun laatste jaar op Basisschool Het Wezeltje.