Jools, concept store

in hartje Meeuwen

met hippe kinderwinkel.

Het witte huis in de Hoogstraat is voor Meeuwenaren een begrip en een pand dat de faam van Jools verdient. Het pand werd met liefde gerenoveerd en spreekt nu zijn eigen verhaal. Jools is een conceptstore dat zich voornamelijk richt op het scandinavisch wonen. Heeft je woonkamer een make-over nodig? Dan vind je zeker bij Jools je gading. Hippe spullen, hand-made kussens, juwelen- en ledercollectie,… Jools heeft het allemaal. Ook voor unieke geschenken ben je bij Jools altijd welkom.

Wij hebben er, met de website van Jools, voor gezorgd dat de sfeer van de producten ook via de site naar boven gebracht wordt. Het moet de gebruiker een kleine indruk geven van de leuke hebbedingen die Jools die je bij Jools in de winkel van vinden. Via een gestyled facebook pagina en een mooie e-mailing/nieuwsbrief kan Jools ook via deze kanalen de gebruiken bereiken.

Merken pagina

Clean design, sfeer domineert...

Als je een mooie maar ook een gebruiksvriendelijke website wilt hebben, hou je die best clean en eenvoudig.  Een eenvoudige website oogt vaak mooier dan een drukke website. Zeker in het geval van Jools waar de foto’s de sfeer mogen overbrengen, blijft de huisstijl van Jools meer op de achtergrond. Ook al heb je vaak veel te vertellen aan de bezoeker van je website, zegt hier één beeld meer dan 1000 woorden.

Hippe geboortelijstjes

Originele items en accessoires

Witruimte maakt het verschil. Een pagina hoef je niet helemaal vol te duwen met content. Rust en lucht zorgen voor structuur en duidelijkheid.  Dit betekent niet dat je veel wit moet gebruiken op je site. Probeer er echter voor te zorgen dat je afbeeldingen en website een bepaalde rust uitstralen. Door deze rust zal ook je uitstraling meer gesofisticeerd lijken.