Website

Information architecture & Webdesign

Met inspiratie uit de statige allure van Villa Thor, heb ik het recente project voor deze historische locatie vormgegeven. Het ontwerp van de website is bewust luchtig en helder gehouden, waarbij de historische pracht van Villa Thor subtiel naar voren komt. De gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website nodigt bezoekers uit om de unieke sfeer van het gebouw te ervaren terwijl ze navigeren.

 

De website van Villa Thor biedt een uitnodigende en informatieve ervaring voor bezoekers die meer willen weten over deze historische locatie. Met gedetailleerde informatie over de beschikbare ruimtes, faciliteiten en diensten, kunnen gasten moeiteloos plannen maken voor hun speciale evenementen, zoals teambuildings, vergaderingen, babyborrels en andere evenementen. Daarnaast biedt de website een voorproefje van de unieke sfeer en charme van Villa Thor, waardoor bezoekers zich alvast kunnen verheugen op hun bezoek aan deze prachtige locatie.

Responsive voor alle devices

Villa Thor - Jouw Evenementenbestemming, altijd binnen handbereik!

Onze website is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat je overal gemakkelijk toegang hebt tot alle informatie over onze locatie en diensten, of je nu onderweg bent naar een vergadering of evenement, of gewoon vanuit huis plannen maakt.

Evenementen locatie

Ontdek de Betoverende Wereld van Villa Thor

Villa Thor is een charmante evenementenlocatie, ideaal voor diverse gelegenheden zoals bruiloften, bedrijfsbijeenkomsten en familiefeesten. Met zijn majestueuze architectuur en weelderige tuinen biedt Villa Thor een betoverende setting voor elk evenement, waar gasten kunnen genieten van de tijdloze charme en gastvrijheid van deze unieke locatie.